De honden die we hebben voor adoptie zijn uitzonderingen! Ze kunnen niet op straat of in een tempel worden geplaatst, ze zouden niet overleven en zouden een vreselijke langzame dood sterven. Dat is waarom we zouden helpen met de adoptie naar een ander land.

We gebruiken geen donaties om overzeese honden te exporteren, dus we zouden alle kosten van tevoren in deze uitzonderlijke gevallen nodig hebben.

De exportkosten voor de VS en Canada zijn het meest eenvoudig. Ze vereisen alleen microchips, bijgewerkte hondsdolheidinjecties en ontwormen en er is heel weinig wachttijd. De kosten liggen tussen de 500 en 700 euro. Britse en Europese kosten liggen tussen de 750 – 1500 euro. Deze kosten zullen afhangen van hoe de hond naar uw land vliegt. Met uzelf, met een vluchtvrijwilliger of met een vrachtvliegtuig (cargo). Het adopteren van een hond naar Australië en Nieuw-Zeeland is een langer proces en kost veel meer. Dit komt door de strikte quarantainevereisten van landen. Dieren moeten ongeveer 6 maanden in een pleeggezin verblijven in een goedgekeurd land (dat bijna alle westerse landen omvat) en vervolgens van daar naar Australië of Nieuw-Zeeland reizen, waar ze 10 dagen in een quarantainevoorziening doorbrengen. De sterilisatie, vaccinaties, microchip, reiskooi, gezondheidscertificaat met titertest en huisdierenpaspoorten zijn inbegrepen in deze kosten.

Als de hond tijdens de wachtperiode in een kennel in Thailand moet verblijven, kunnen er extra kosten aan de kennelkosten verbonden zijn. Een hond mag alleen vliegen vanaf de leeftijd van zes maanden. Als u besluit om een ​​Thaise hond te adopteren, mag de hond pas na 3 maanden vliegen, dit is omdat een bloedtiter-test vereist is en deze een 90 dagen wachttijd na de test is. De titertest is vereist om ervoor te zorgen dat de hond het vereiste niveau van antistoffen tegen hondsdolheid in zijn bloed heeft. Voor de VS en Canada heeft de hond geen titertest nodig en de hond kan na 1 maand vliegen.

Airline tarieven 2016 klik HIER

Aangesloten bij Stray-AFP.