Saved Souls Foundation (Khon Kaen Thailand)

Wij zijn Gabriella Leonard en alle betrokkenen ontzettend dankbaar voor het accepteren van onze kansarme en invalide honden. Dankzij hun hebben deze honden een beschermd en beter leven gekregen.

 

.

 

Stichting RED EEN DIER

Corrie Harland-Noort en team hartelijk bedankt voor jullie steun! Stichting Red Een Dier is op 2 december 2016 opgericht en heeft als doelstelling het wereldwijd financieel ondersteunen van noodlijdende dierenasielen.

 

 

 

Tan Diau Pet Hospital 

Wij werken samen met Tan Diau Pet Hospital Hua Hin Thailand

 

 

 

Hua Hin Veterinary Hospital

Wij werken samen met Hua Hin Veterinary Hospital

    

 

Stichting Dierennood helpt zwerfdieren in het buitenland met directe hulp voor dieren in ernstige nood en structurele hulp op korte en lange termijn. Dank jullie wel voor het bieden van meerdere keren voor financiële steun.

 

Illustrator Katerina Veselova .Heel erg bedankt voor het tekenen van de banner. Afgebeeld de tempel, honden en vrijwilligers in Hua Hin Thailand.

http://clawkate.tumblr.com/

 


Stichting Wings for Animals Dank jullie wel voor het jullie sponsoring van hond Bob & Srinon en financiële steun.

 

 

header1LIFE Animal Rescue, CA – USA. We zijn deze organisatie enorm dankbaar voor het opnemen van veel van onze kansarme straathonden uit Thailand. Vanuit deze organisatie worden honden na een zorgvuldige selectie herplaatst.

 

 

North shore Animal League New York – USA.   We zijn deze organisatie enorm dankbaar voor het opnemen van onze kansarme straathonden uit Thailand. Vanuit deze organisatie worden honden na een zorgvuldige selectie herplaatst.

.

 

.

dierentolk-Liesbeth-van-der-Burgt-300x297Honden fluisteraar Liesbeth van de Burgt uit Uden (NB). Liesbeth heeft ons al veel geholpen met readingen voor tempel en straat hondjes.

RIP Liesbeth van de Burgt 02-01-1970 / 24-08-2016. Dank je wel voor alles wat je voor ons gedaan hebt. Lieve vriendin Liesje…voor altijd in onze gedachten. 

 

 

 

 

.

.

.

We zijn Rob Griep, eigenaar van Webcreators Internet Services BV, enorm dankbaar voor het sponsoren van onze website.

 

.