Home / Export een hond of kat vanuit Thailand

De exportkosten voor de VS en Canada zijn het meest eenvoudig. Honden en katten jonger dan 6 maanden mogen al reizen. Het vereiste is alleen een microchip, volledige vaccinatie (ook rabies), inclusief boekje en een ontwormingskuur. Er is weinig wachttijd en de kosten liggen tussen de 500 en 700 euro.

Britse en Europese kosten liggen tussen de 750 – 1500 euro. Deze kosten zullen afhangen van hoe de hond naar uw land vliegt. Met uzelf, met een vluchtvrijwilliger of met een vrachtvliegtuig (cargo). Ook mag een hond of kat pas vanaf een leeftijd van 6 maanden reizen. 

Als de hond tijdens de wachtperiode in een kennel in Thailand moet verblijven, kunnen er extra foster kosten aan verbonden zijn. Als u besluit om een ​​Thaise hond te adopteren, mag de hond pas na 3 maanden vliegen, dit is omdat een bloedtiter-test vereist is en deze een 90 dagen wachttijd na de test is. De titer test is vereist om ervoor te zorgen dat de hond het vereiste niveau van antistoffen tegen hondsdolheid in zijn bloed heeft. 

De sterilisatie, vaccinaties, microchip, reiskooi, gezondheidscertificaat met titer test en huisdieren paspoorten zijn inbegrepen in deze kosten.

 

Airline tarieven klik HIER

Aangesloten bij Stray-AFP.