Home / Export een hond of kat vanuit Thailand

 

Klik HIER voor de beschikbare adoptie honden.

Onze beschikbare adoptie zijn uitzonderingen! Deze honden kunnen absoluut niet meer worden terug geplaatst op straat. Ze zouden het niet overleven en een vreselijke langzame dood sterven. Deze honden verdienen ook een veilig plekje en liefdevol huisje en zullen wij al onze medewerking verlenen met export naar een ander land.

We gebruiken geen donaties om overzeese honden te exporteren, de adoptant draagt de volledig zorg voor de export kosten.

De exportkosten voor de VS en Canada zijn het meest eenvoudig. Ze vereisen alleen microchips, bijgewerkte hondsdolheidinjecties en ontwormen en er is heel weinig wachttijd. De kosten liggen tussen de 500 en 700 euro. Britse en Europese kosten liggen tussen de 750 – 1500 euro. Deze kosten zullen afhangen van hoe de hond naar uw land vliegt. Met uzelf, met een vluchtvrijwilliger of met een vrachtvliegtuig (cargo). Het adopteren van een hond naar Australië en Nieuw-Zeeland is een langer proces en kost veel meer. Dit komt door de strikte quarantainevereisten van landen. Dieren moeten ongeveer 6 maanden in een pleeggezin verblijven in een goedgekeurd land (dat bijna alle westerse landen omvat) en vervolgens van daar naar Australië of Nieuw-Zeeland reizen, waar ze 10 dagen in een quarantainevoorziening doorbrengen. De sterilisatie, vaccinaties, microchip, reiskooi, gezondheidscertificaat met titertest en huisdierenpaspoorten zijn inbegrepen in deze kosten.

Als de hond tijdens de wachtperiode in een kennel in Thailand moet verblijven, kunnen er extra kosten aan de kennelkosten verbonden zijn. Een hond mag alleen vliegen vanaf de leeftijd van zes maanden. Als u besluit om een ​​Thaise hond te adopteren, mag de hond pas na 3 maanden vliegen, dit is omdat een bloedtiter-test vereist is en deze een 90 dagen wachttijd na de test is. De titertest is vereist om ervoor te zorgen dat de hond het vereiste niveau van antistoffen tegen hondsdolheid in zijn bloed heeft. Voor de VS en Canada heeft de hond geen titertest nodig en de hond kan na 1 maand vliegen.

Airline tarieven klik HIER

Aangesloten bij Stray-AFP.