Invalide Max

Invalide Max

Max (invalide)

In 2015 brachten we een bezoekje aan de lokale shelter in Hua Hin en zagen we 2 invalide honden zitten in een kooi. Een daarvan was Max. Ze hadden beiden open wonden op hun poten door het schuren over de betonnen vloer. Tevens lag er overal ontlasting en met hun open wonden schoven ze door deze vuiligheid heen. Max kan helaas niet lopen en mist de helft van zijn linker achterpoot. We denken dat Max geboren is in 2013. max is verder wat angstig voor mensne, maar eenmaal het vertrouwens gewonnen je beste vriend. 
 
Het was niet duidelijk waardoor ze invalide zijn geraakt maar de kans is zeer groot dat ze slachtoffer zijn van verkeersongevallen in Hua Hin. 
 
We hebben deze 2 honden diezelfde week nog op laten halen door een Thaise vrijwilligster en onder kunnen brengen bij Saved Souls Sanctuary in het Noorden van Thailand, 700 km van Hua Hin. Dit is een speciale opvang voor o.a. invalide honden waar ze wel verzorgd worden en liefde en aandacht krijgen. Al snel kregen ze de namen Mira & Max. We schatten dat ze in 2013 zijn geboren.
 
Deze 2 honden hadden, vanaf het begin van hun verblijf bij deze opvang, een sponsor. Maar deze sponsor moest zich helaas terug trekken ivm privé omstandigheden.
Nu zijn we op zoek naar nieuwe sponsoren om de maandelijkse kosten voor verblijf en verzorging van 25 euro per hond te dekken. 
 
Wil jij Max sponsoren, neem dat contact op met info@streetdogsthailand.com
 
Ook Mira is nog beschikbaar voor sponsoring. Klik hiervoor op Mira.