Inzamelingsactie Blondie

Inzamelingsactie Blondie

INZAMELINGSACTIE VOOR BLONDIE!

DONEER HIER!

Afgelopen week is straathond Blondie verdoofd en meegenomen naar een dierenarts in Hua Hin. Een hond die we al ruim 2 jaar volgen en verzorgen op straat. Al snel bleek dat haar tanden op veel plekken waren afgebroken. Graag willen we haar van de daarbij horende pijn afhelpen.

Al snel na opname bleek uit een test dat ze Distemper positief was. Een zeer gevaarlijke besmettelijke hondenziekte. Iedereen in rep en roer. Blondie moest in quarantaine. Maar na dagen lange observatie vertoonde ze geen symptomen en is door de dierenarts Distemper negatief beoordeeld. Dat was een ontzettende opluchting voor iedereen!

Wel heeft ze last van bloed parasieten en wordt hier nu tegen behandeld. Zodra haar bloed weer goed is zal Blondie geopereerd worden aan haar tandjes. Vorig jaar is Blondie al gesteriliseerd, enkele maanden nadat ze een nestje pups had gehad. Maar 1 pup heeft het overleefd en is geadopteerd door Linda, een Zweedse vrijwilliger.

We kunnen Blondie na herstel onderbrengen bij een verzorger en hopen dat ze vanuit hier geadopteerd zal worden.

We willen nu geld inzamelen voor haar dierenarts rekening en kosten voor de verzorging, zodat ze niet meer terug hoeft naar een verschrikkelijk leven op straat.

Wij jij Blondie ook steunen?