Sweety zoekt een baasje

Sweety zoekt een baasje

SWEETY IS AL HEEL LANG OP ZOEK NAAR EEN BAASJE!!

Mijn naam is Sweety. Ik ben een lieve 6-jarige gecastreerde zwart/getinte Ridgeback. Ik werd ziek gevonden door Marlie Timmermans op een resort in Hua Hin Thailand. Ik was toen ongeveer 8 maanden oud. Na mijn herstel groeide ik op bij een tempel in Hua Hin. Daar zorgden vrijwilligers van Project Street Dogs Thailand iedere dag voor de honden. Ik heb jarenlang bij deze tempel geleefd.

Toen ik 2 jaar oud was, raakte mijn rechter knie flink geblesseerd en heb hierdoor een X pootje aan overgehouden. Maar ik loop verder zonder problemen. Alleen mijn pootje staat wat naar buiten toe. Je kunt het zien op de foto’s. Ook had ik lang last van een huidprobleem, maar dit is gelukkig allemaal verleden tijd.

Op een dag hoorden we dat de hoofdmonnik van de tempel ons naar de lokale shelter wilde brengen. Ik snapte er niets van, ik was altijd zo lief geweest. Waarom moesten we weg van ons vertrouwde plekje. Maar gelukkig stonden de vrijwilligers achter ons en hebben ze veel tempel honden elders onder kunnen brengen, waaronder ook ik. Ik mocht naar een tijdelijke opvang in Bangkok. Maar nu zit ik al meer dan 2 jaar hier en ik vind het tijd worden dat mijn droom uit gaat komen … ik droom van een liefdevol thuis in het buitenland.

Ik ben er klaar voor!
Alle export testen zijn afgerond en ik ben goedgekeurd om te reizen naar Nederland (Europa), Amerika of Canada.