Sponsor een hond!
De zwerfdieren hebben jouw hulp nodig, jij kunt een verschil maken. Word vandaag nog sponsor van een kansarm hondje!

Wij hopen altijd dat de geredde honden in Thailand worden geadopteerd door liefhebbende families, maar sommige dieren hebben het moeilijker om een permanent thuis te vinden. Gelukkig hebben wij een zeer goede samenwerking met Saved Souls Foundation in Khon Kaen Thailand en mogen wij onze kansarme honden onderbrengen bij deze opvang. De door ons geredde honden die we in deze opvang onderbrengen, zijn van ons financieel afhankelijk om hen levenslange zorg te bieden.

Met een maandelijks bedrag naar keuze kun je bijdragen aan ons sponsorproject. Deze bijdrage komt dan ten goede aan de honden die nog GEEN vaste sponsor hebben gevonden. Wil je zelf van een bepaald hondje vaste sponsor worden dan kan dat met een sponsorbedrag van 25 euro per maand.

Je kunt een hond voor jezelf sponsoren, een speciaal geschenk voor iemand of met je collega’s, klas of club. Je ontvangt een mooi certificaat met foto, 4 keer per jaar een update en veel dankbaarheid van jouw gesponsorde hond en alle vrijwilligers.  

Om het gemakkelijk te maken stellen we je voor om het sponsorbedrag elke maand automatische op een vaste dag over te maken. Daarvoor stel je een periodieke overboeking in bij je bank. Wel zo handig! Je kunt deze ten aller tijde zelf weer stopzetten.

RABOBANK
t.n.v. Stichting Project Street Dogs Thailand.
NL31 RABO 0301 8855 16       
(ovv maandelijkse sponsoring + naam hond)

Aanmelden, stuur dan een email met je naam en jouw gekozen hond naar info@streetdogsthailand.com

Invalide Max

Max (invalide) In 2015 brachten we een bezoekje aan de lokale shelter in Hua Hin en zagen we 2 invalide honden zitten in een kooi. Een daarvan was Max. Ze hadden beiden open wonden op hun poten door het schuren over de betonnen vloer. Tevens lag er overal ontlasting en met hun open wonden schoven…
Invalide Max
 
 

Invalide Mira

Mira (invalide)   In 2015 brachten we een bezoekje aan de lokale shelter in Hua Hin en zagen we 2 invalide honden zitten in een kooi. Een daarvan was Mira. Ze hadden beiden open wonden op hun poten door het schuren over de betonnen vloer. Tevens lag er overal ontlasting en met hun open wonden…
Invalide Mira