Marlie Timmermans, Oprichter en Voorzitter.

Project Street Dogs Thailand is in Mei 2011 opgericht door Marlie Timmermans uit Brabant.

Toen Marlie in 2011 voor 3 jaar naar Thailand vertrok, zag ze hoe hard de straathonden hulp nodig hadden. Ze besloot in te grijpen en daarom startte ze in Mei 2011 “Project Street Dogs – Thailand”. Ze begon in haar eentje met het laten steriliseren en verzorgen van zieke en gewonde honden en katten in Hua Hin. Door de jaren heen sloten vrijwilligers zich bij haar aan om te helpen. In februari 2015 is Project Street Dogs Thailand een officiële Stichting, met ANBI status, in Nederland geworden.

Onze doelstelling is om de populatie zwerfhonden in Hua Hin Thailand te verminderen door middel van sterilisaties en om ze zoveel mogelijk te ontlasten van pijn, jeuk en honger. Waar mogelijk zoeken we een nieuw onderkomen voor zowel pups als volwassen honden en katten in Thailand en buitenland.

Een klein team vrijwilligers verzorgen en voeren dagelijks veel straathonden in Hua Hin en als Stichting proberen we deze mensen te ondersteunen waar kan. Met behulp van de lokale dierenartsen worden niet alleen honden, maar ook katten gesteriliseerd en ontvangen ze de noodzakelijke medische zorg.

Het bestuur bestaat uit de hieronder genoemde bestuursleden:

  • Oprichtster en voorzitter: Marlie Timmermans (NL)
  • Secretaris en penningmeester: Marleen van Mierlo (NL) 

.

In samenwerking met: