Marlie Timmermans, oprichtster en voorzitter:

In april 2011 vertrok ik voor 3 jaar naar Thailand en zag ik hoe hard de straathonden hulp nodig hadden. Ik besloot in te grijpen en startte in mei 2011 “Project Street Dogs Thailand”. Ik begon alleen met het laten steriliseren en verzorgen van zieke en gewonde honden en katten in Hua Hin. Door de jaren heen sloten vrijwilligers uit allerlei landen zich bij mij aan om te helpen. Toen ik weer in Nederland ging wonen, hebben de vrijwilligers het werk voortgezet. Eens per jaar ga ik voor een periode terug naar Thailand om te helpen en de vrijwilligers te ondersteunen waar mogelijk. Sinds februari 2015 is Project Street Dogs Thailand een officiële Stichting, met ANBI status, in Nederland geworden.

 

Kitty Boonman, secretaris:

Tijdens mijn reizen naar Thailand ben ik gegrepen door het leed van de zwerfdieren.

In Hua Hin mocht ik met eigen ogen aanschouwen wat een goed werk er verzet wordt door de vrijwilligers van Stichting Project Street Dogs Thailand. Ik ben vereerd om als bestuurslid een bijdrage te kunnen leveren aan dit project.

 

 

 

Marleen van Mierlo, penningmeester:

Ik heb 7 jaar in Hua Hin Thailand gewoond en alle dierenleed op straat van dichtbij meegemaakt. Daarom zet ik mij graag in als secretaris / penningmeester om dit project te ondersteunen waar kan en op deze manier mijn steentje bij te dragen .

 

 

 

 

Margot van Vogelpoel, ambassadeur:

Na mijn reis door Thailand waar ik Marlie Timmermans, oprichtster van Stichting Project Street Dogs Thailand, gevolgd heb was er geen moment van twijfel toen ik gevraagd werd ambassadeur te worden van deze mooie stichting.

Als ambassadeur houdt ik mij bezig met het creëren van meer naamsbekendheid, het werven van donateurs en het uitdragen van de doelstellingen en missie van Stichting Project Street Dogs Thailand.

“Ik heb dierenrechten en dierenwelzijn altijd belangrijk gevonden. Je kan zoveel betekenen voor de dieren die hulp nodig hebben, zoals vrijwilligerswerk, sponsoring, doneren, adopteren en bewustwording creëren.”

You have the power to change their lives!

 

Onze vrijwilligers in Hua Hin – Thailand:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In samenwerking met: