Kom ook vrijwilligerswerk doen en help honden en andere dieren die van illegale hondenvlees handel, uit nare situaties of ongevallen gered zijn!

Wij hebben een zeer goede samenwerking met Saved Souls Foundation in Khon Kaen Thailand. Omdat wij alleen werken met vaste vrijwilligers, bieden wij de mogelijkheid om een geweldig avontuur tegemoet te gaan als vrijwilliger bij Saved Souls Foundation in Khon Kaen Thailand.

Naam en locatie: Saved Souls Foundation, provincie Khon Kaen, Thailand (Noord-Oosten van Thailand).

 

Khon Kaen is hoofdstad van de provincie Khon Kaen en het district Khon Kaen. De stad telde in 2000 bij de volkstelling 141.034 inwoners. De afstand tot Bangkok naar Khon Kaen is ruim 450 km.
Thailand is een moeilijk land voor dieren en dan met name voor zwerfdieren. Zo komt er nog steeds veel handel voor in honden, die gebruikt (misbruikt!) worden voor de menselijke consumptie. Vaak worden deze dieren gestolen van de straat en zelfs uit huizen van eigenaars.

Luchthaven: Men komt aan vanuit Nederland op Bangkok Suvarnabhumi airport, vanaf daar kun je shuttlebus nemen naar Don Mueang airport in Bangkok en een binnenlandse vlucht nemen naar Khon Kaen.

Saved Souls haalt je van het lokale vliegveld af voor 700 Thai bath (18 euro). 

Saved Souls is een keurige opvang en wordt beheerd wordt door Zwitserse Gabriela Leonhard en haar Thaise partner Tik. Met meerdere vrijwilligers hebben hun de afgelopen jaren een fantastische opvang weten op te zetten, vooral honden die gered werden uit handen van de hondenvlees handelaren. Er verblijven ruim 600 honden (waarvan ruim 80 invalide honden), 50 katten, 4 varkens en een dozijn eenden.

Het vrijwilligerswerk: Het werk bestaat uit: Zwemmen (als therapie) en spelen met honden, honden wassen (evt. scheren en knippen), het schoonmaken van wonden, voeren, schoonmaken en zoveel meer. Er is altijd werk voor handen. Je zult je niet snel vervelen.

Wie kan hier naar toe komen? Hier is iedereen van harte welkom! Ook dierenartsen en studenten Dierengeneeskunde. De minimale vrijwilligers periode is 2 weken.

Accommodatie: Er zijn een aantal accommodaties beschikbaar en een zwembad. Deze bevinden zich naast de opvang. 

Voor meer informatie klik HIER

Website: www.savedsouls-foundation.org